VIS DINE
RESULTATER
FREM

PÅ PERFEKT
ENGELSK

Udvid din målgruppe og løft din bundlinje eller dine chancer for publicering med professionel redigering, korrekturlæsning og oversættelse fra dansk til engelsk.

Ydelser

OM

Med engelsk som modersmål og mere end 15 års erfaring som professionel oversætter og sprogkonsulent, har jeg ekspertisen til at hjælpe dig, dit firma eller din organisation med at opnå de resultater du stræber efter og til bedre at nå din målgruppe. Præsentationen af dine idéer i fejlfrit engelsk af højeste kvalitet er et springbræt til international succes og anerkendelse.

Kræver dit projekt særlige kompetencer har Expert English et bredt netværk af sprog- og kommunikationseksperter til rådighed.

Ydelser

 • Oversættelse
  Fra dansk til britisk eller amerikansk engelsk.
 • Korrekturlæsning
  Rettelse af grammatik-, tegnsætnings- og stavefejl, så vel som forkert brug af faste vendinger.
 • Redigering
  Omskrivning af tekst der rækker udover den individuelle sætning. For eksempel en justering således at skrivestilen passer bedre til målgruppen.
 • Copywriting
  Udfærdigelsen af en original tekst på baggrund af dansk materiale, således at du helt undgår oversættelsen.
 • Voice-overs og tolketjeneste
  Registeret tolk.

Teksttyper

Expert English arbejder med afhandlinger, akademiske artikler, bevillingsansøgninger, brochurer, salgsmaterialer, hjemmesider og meget andet. Tekstområderne spænder lige fra humaniora, business administration og naturvidenskaberne, helt til mode, marketing og turisme.

Referencer og klienter

"Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Nancy. Hurtig, præcis og pålidelig, og hun højner det sproglige niveau i mine tekster betydeligt samtidig med, at hun giver nyttige sproglige bemærkninger, der er nemme at forstå og anvende. Jeg kan bestemt anbefale Nancy."

Professor Jesper Rangivd
Institut for Finansiering, Copenhagen Business School

"Du er simpelthen en stjerne - som altid. Hurtig, effektiv og med gode løsninger. Vi er virkelig glade for at have muligheden for at arbejde sammen med dig - ikke mindst fordi det gør mit liv mindre stressende."

Eva Maria Christiansen, enhedschef, jura, kliniske forsøg og finansiering,
Videncenter for Innovation og Forskning, Region Hovedstaden

"I de sidste år har Nancy redigeret og korrekturlæst et væld af mine artikler og manuskripter. Jeg kan kun varmt anbefale Nancy som værende en professionel og effektiv ekspert, der med sans for den sproglige detalje stadig bevarer det gyldne overblik."

Professor Martin Kornberger, PhD
Institut for Organisation, Copenhagen Business School

"Jeg har været kunde hos In English siden 2009 og har altid været enormt tilfreds med den store grad af fleksibilitet og det særligt høje kvalitetsniveau som leveres. Jeg anbefaler altid In English til andre som står med behov for hjælp."

Jonas Eder-Hansen, Udviklingsdirektør, Global Fashion Agenda

"Nancy arbejder ikke kun præcist men også hurtigt og er meget fleksibel, hvilket vores videnskabelige medarbejdere ofte har brug for i en presset hverdag. Jeg får kun positive tilbagemeldinger og Nancy får derfor mine varmeste anbefalinger."

cand.mag. & Therese Hauge, PhD, studielektor
Learning and Intercultural Communication Services, Roskilde Universitet

Contact

Expert English
Nancy Aaen, MA, cand.mag.
Oversætter og sprogkonsulent

Registreret tolk
Nr. 3231